Kyrön Takomo Helin

SWE | ENG

KYRÖN TAKOMO - HELIN OY

Trukkihaarukat

Trukkihaarukat (nostohaarukat, trukkipiikit)

Pitkä käytännön kokemus ja oikea raaka-aine ovat korkealaatuisten trukkihaarukoidemme perusta. Valmistusprosessi on monivaiheinen ja sen aikana Imatra Steel:in El700 teräs muokkautuu sinun tarpeesi mukaiseksi nostohaarukaksi. Käytettävissä olevat materiaalit tarjoavat kapasiteettivaihtoehdot 1.5:stä aina 14:ään tonniin asti (per pari).

Jokainen valmistamamme trukkihaarukka koestetaan ja leimataan kapasiteetin mukaisesti. Haarukoissa on varmuuskerroin (3), mutta leima kertoo kuitenkin aina suurimman kuormituksen, jota ei saa ylittää.

rullalaakeroitu trukkihaarukka

Erikoishaarukat

Valmistamme erikoisetkin nostohaarukat asiakkaan toiveiden mukaan.

Kiinnikkeinä voi olla esimerkiksi rullaholkki, liukupala tai näiden yhdistelmä.

 

 

 

Kivihaarukka

Kivihaarukka, jossa on paksut ja leveät piikit, esim. kokoa 130x400 mm.

Kivihaarukat valmistetaan aina asiakkaan antamien mittojen mukaan.

Raakahaarukka ja trukkipiikki, raakahaarukka ilman kiinnikkeitä

Raakahaarukat

Raakahaarukat (haarukka ilman kiinnikkeitä) sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin kuten nostolaitteisiin, lavanostimiin, trukkeihin, kuljetinyksiköihin ja tehdaslinjoille.

Raakahaarukkaan asiakas voi itse hitsata haluamansa kiinnikkeet.

Raaka-ainevaihtoehdot alkavat 16x100 materiaalista aina kokoon 70 x 220 asti. Raakahaarukoiden hyötypituudet voivat olla jopa 3 m.

trukkihaarukat kiinnikkeillä

Trukkihaarukat kiinnikkeillä

Valmistamme trukkihaarukat (trukkipiikit) kiinnikkellä joko standardi- tai erikoismitoituksella. Trukkihaarukat sopivat trukkeihin, pyöräkuormaajiin, kurottajiin ja lavanostimiin.

Valikoimissamme on usean eri konevalmistajan kiinnikkeitä, joten pystymme toimittamaan juuri sinun koneeseesi sopivat trukkihaarukat haluamallasi hyötypituudella.