Kyrön Takomo Helin

SWE | ENG

KYRÖN TAKOMO - HELIN OY

Trukkihaarukkalaitteet

Trukkihaarukkalaite (asetinlaite) on täydellisesti käyttövalmis laitteisto kiinnitettäväksi koneesi työvälineliittimeen.
Valikoimastamme löytyvät trukkien, pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden, kurottajien ja etukuormainten malleja.
Haarukoiden levitys/kavennus on mahdollista manuaalisesti tai hydraulisesti riippuen laitteesta.

Vaativiin kuormauksiin voimme varustaa laitteiston (hydraulinen) myös haarukoiden sivuttaissiirrolla joko erillisellä omalla rungollaan tai levitys/kavennussylintereillä.

Kaikissa haarukkalaitteissamme on runkorakenne, joka mahdollistaa haarukoiden nopean ja edullisen vaihtamisen/uusimisen. Tämä korostuu erityisesti hydraulisissa haarukkalaitteissa verrattaessa tuotteita muihin markkinoilla oleviin laitteisiin.

Valmistamme haarukkalaitteita, joiden nostokyky on 1.5 – 25 tonnia. Käytämme sekä haarukoiden että runkojen valmistuksessa ainoastaan korkealaatuista seosterästä. Trukkihaarukkalaitteemme ovat CE-merkittyjä.

Valmistamme myös haarukkalaitteita, jossa sylinterit ja letkut ovat suojassa ylhäällä, jolloin rakenne antaa koneen käyttäjälle hyvän näkyvyyden: Olemme kehitelleet vaihtoehtoisen mallin hydraulisesta haarukkalaitteistostamme, jossa on keskitytty maksimoimaan näkyvyys (runko-osan keskeltä). Sylinterit on sijoitettu yläpalkin yläpuolelle ja lisäksi suojattu pulttikiinnitteisellä kannella.

Uusi malli on saatavissa 4.0, 5.0 ja 6.0t koossa.

Olemme valmistaneet erilaisia haarukkalaitteita mm. seuraaviin työvälinemalleihin:  Volvo BM, Volvo iso (L150 alkaen), Vila, Kunta500, Komatsu, Zettelmeyer, Bobcat, Euro, Merlo, Manitou, JLG, JCB (Q-fit, Tollcarrier, Compact, 2CX), Kramer, Atlas, John Deere, Ahlman, Kipor, Verachtert, Valmet, Trukki (FEM2, FEM3 ja FEM4), Isme, Ford (pystytappi), James, Pehtoori, Trima, Pikavic, Kubota, Venieri, Matbro, Manitou, LM Trac, Liebherr, Liugong, Kaivinkone (NTP-10, NTP-20 ja S-sarja), Faresin, Dieci, CAT, Case ja GJ, Bobcat ja Avant.

Haarukkalaite etukuormaajaan

Haarukkalaite etukuormaajaan

Yleisimmät kiinnikkeet valmistamissamme etukuormaajan haarukkalaitteissa ovat Vila (Valtra), Kunta500, Euro, Ford (pystytappi), James, Pehtoori , Trima, Pikavic, Kubota, Isme , Case, 3-pistekiinnitys, tappikiinnitys, GJ ja Avant.

Etukuormaajan nostohaarukoissa kapasiteetit alkaen 1.5 tonnia.

Haarukkalaite kurottajaan

Haarukkalaite kurottajaan

Yleisimmät kiinnikkeet valmistamissamme etukuormaajan haarukkalaitteissa ovat Bobcat, Terex , Merlo (ZM2, ZM3 ja P.1xx –sarja, Manitou, JLG, JCB (Q-fit, Tool carrier, Compact), Matbro, Faresin, Dieci, CAT , Bobcat, Claas ja John Deere.

Kurottajan haarukkalaitteissa kapasiteetit alkaen 2.5 tonnista aina 25.0 tonniin asti.

Haarukkalaite pyöräkuormaajaan

Haarukkalaite pyöräkuormaajaan

Yleisimmät kiinnikkeet valmistamissamme pyöräkuormaajan haarukkalaitteissa ovat Volvo BM, Volvo iso (L150 alkaen), Komatsu, Zettelmeyer JCB 2CX, Kramer, Atlas, Ahlman,Kipor , Verachtert, Valmet, Venieri , LM Trac, Liebherr, Liugong, CAT, Case ja GJ.

Pyöräkuormaajan haarukkalaitteen kapasiteetit alkaen 2.5 tonnista aina 25.0 tonniin asti.

Haarukkalaite trukkiin

Haarukkalaite trukkiin

Haarukkalaite trukkiin.

Yleisimmät kiinnikkeet valmistamissamme trukkiasetinlaitteitteissa ovat FEM2, FEM3 ja FEM4.

Tarvittaessa valmistamme trukkihaarukkalaitteen myös integroituna.

Kaivinkoneen nostohaarukka, käsikäyttöinen nostohaarukka

Nostohaarukka kaivinkoneisiin

Yleisimmät kiinnikkeet valmistamissamme kaivikoneiden nostohaarukoissa ovat  NTP-10, NTP-20, S-sarja ja GJ500.

Nostohaarukoiden kapasiteetit alkaen 2.5 tonnia.